Bij de voeten

Gezondheid aan de basis
header-04.jpg BV001-1-WTK-Website-Waterstroom-B.jpg BV001-1-WTK-Website-voeten-B.jpg header-01.jpg header-05.jpg header-02.jpg header-03.jpg BV001-1-WTK-Website-voeten-A.jpg BV001-1-WTK-Website-Zonnenbloemen-A.jpg

Japanse Cosmo Facelift

Lone Sorensen is een internationaal reflexoloog, die met een eigen methode in de gezichtsreflexologie werkt. Vanuit haar jarenlange ervaring en onderzoek naar het cosmetisch effect en de werking van gezichtsreflexologie, heeft zij een natuurlijke, niet-chirurgische, facelift behandeling ontwikkeld. Deze manier van werken, "de Japanse Cosmo Facelift", wordt ook in Nederland steeds meer bekend.

Het is een gezichtsmassage voor iedereen die er beter uit wil zien en dat op een natuurlijke manier.

C:akepathgezicht01.jpgVanuit een combinatie van massage op acupunctuurpunten, de lymfebanen en de reflexzones op het gezicht worden de huid, de spieren én de diepere lagen van de huid gestimuleerd. Dit zorgt voor een liftend effect. Rimpels vervagen en de huid ziet er jonger en frisser uit en voelt bovendien zachter aan. De behandeling werkt tevens sterk stressregulerend, en heeft een positieve uitwerking op klachten zoals hoofdpijn, spierspanning, allergieën en spijsverteringsproblemen. Deze kunnen sterk verminderen of zelfs verdwijnen.

De intensieve gezichtsmassage zorgt voor balans, ontspanning en is rustgevend. Hierbij wordt gebruik gemaakt van natuurlijke oliën en maskers.

De behandeling duurt ongeveer 60 minuten.

Ieder mens is uniek en het aantal behandelingen dat nodig is varieert van persoon tot persoon. In overleg met u test ik uit (via een kinesiologische spiertest) hoeveel behandelingen nodig zijn voor een optimaal resultaat.

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat we een functioneel cookie plaatsen voor correcte werking van deze site.
(c) 2020 Bij de voeten | ontwerp: Koning Harder | techniek: QplusQ