Bij de voeten

Gezondheid aan de basis
header-05.jpg header-03.jpg header-01.jpg BV001-1-WTK-Website-voeten-B.jpg BV001-1-WTK-Website-Zonnenbloemen-A.jpg BV001-1-WTK-Website-voeten-A.jpg header-04.jpg BV001-1-WTK-Website-Waterstroom-B.jpg header-02.jpg

Wanneer

Herkent u wanneer u uit balans bent? En hoe ervaart u dat? Heeft u enig idee wat de oorzaak is / of kan zijn?

Wanneer zijn uw klachten eigenlijk begonnen? Denkt u wel eens na over wat u er zelf aan kunt doen en hoe u weer in balans kunt komen?

Dit zijn een paar vragen die u zichzelf zou kunnen stellen. 

Of het nu gaat om bv. hoofdpijn, nek en of schouderklachten, darmproblemen, rugpijn, slaapproblemen, stress, niet lekker in uw vel zitten, dan kan voetreflexologie u helpen uw balans terug te vinden. De massage van de reflexzones zorgt er namelijk voor dat u zich gaat onspannen, de energie weer goed kan gaan stromen, de doorbloeding beter wordt en de afvalstoffen worden afgevoerd. 

 

Preventief

U kunt voetreflexologie preventief gebruiken om klachten te voorkomen maar ook voor ontspanning. Wanneer u last heeft van vage klachten en u de oorzaak niet kunt vinden, kunnen een aantal voetreflexzonebehandelingen ervoor zorgen dat deze klachten sterk verminderen/verdwijnen. 

Sport

Een voetreflexzonebehandeling kan het herstel na een (zware) lichamelijke inspanning aanmerkelijk versnellen.

Ook kunnen een aantal behandelingen vooraf ondersteuning bieden om een betere prestatie te leveren, uw lichaam is meer in balans.

 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat we een functioneel cookie plaatsen voor correcte werking van deze site.
(c) 2020 Bij de voeten | ontwerp: Koning Harder | techniek: QplusQ