Bij de voeten

Gezondheid aan de basis
BV001-1-WTK-Website-voeten-B.jpg BV001-1-WTK-Website-Waterstroom-B.jpg header-05.jpg BV001-1-WTK-Website-Zonnenbloemen-A.jpg header-03.jpg header-02.jpg BV001-1-WTK-Website-voeten-A.jpg header-04.jpg header-01.jpg

Wie is Liesbeth

C:akepathliesbeth.jpgIk ben Liesbeth Smits en ben geboren in 1956.

Ik groeide op in Hazerswoude op een boerderij en kwam daardoor al vroeg in aanraking met de natuur. Sport, tafeltennis in het bijzonder, heeft altijd een belangrijke plaats in mijn leven ingenomen en dat doet het nog steeds. Hierdoor heb ik geleerd om bewust met mijn lichaam om te gaan en weet ik dat het belangrijk is om er goed voor te zorgen, zowel lichamelijk als geestelijk.

Naast mijn werk als administratief medewerkster ben ik me gaan verdiepen in de natuurgeneeskunde. Dat leidde in eerste instantie tot een opleiding Voetreflexologie, die ik in 1994 met succes heb afgerond. Vanaf dat moment behandel ik cliĆ«nten in mijn praktijk aan huis in Kockengen, waarbij gezondheid aan de basis, aandacht, rust en respect belangrijke pijlers zijn. Inmiddels heb ik mijn kennis ook op andere gebieden uitgebreid waaronder Kinesiologie, Hand- en Oorreflexologie, Gezichtsreflexologie (Japanse Cosmolift en Cosmofacial), One Brain Methode en nu ook de Breussmassage.

Ik ben beroepslid van de Bond van Europese Reflexologen.

 

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat we een functioneel cookie plaatsen voor correcte werking van deze site.
(c) 2020 Bij de voeten | ontwerp: Koning Harder | techniek: QplusQ